Изумителната промяна на Седеф Шахин

През 2011 г. талантливата актриса Седеф Шахин вдъхва живот на противоречивия образ на разглезената и емоционално нестабилна Джансу от хитовата драматична поредица „Огледален свят“. По това време тя е само на 19 години, но зад гърба си вече има богат опит пред камера и впечатлява публиката с убедителното си изпълнение на специфичната роля.

След участието си в един от най-популярните и обичани турски сериали и неговото продължение – „Пътят на Емир“, Седеф е обсипвана от предложения за нови професионални изяви и записва името си в редица успешни проекти за голям и малък екран, сред които историческата сага „Възкръсналият Ертурул“ и филмовите ленти „Скъпо минало“ и „Приказка“.

Наред с успехите, които постига, Шахин се подлага на поредица от естетични интервенции и хранителни режими, благодарение на които днес изглежда почти неузнаваемо.

Седеф Шахин
Седеф признава, че през последните години е отслабнала с близо 20 кг

Червенокосата актриса започва своето приключение в актьорската професия едва на 9-годишна възраст с участия в различни рекламни видеоклипове, а малко по-късно и в телевизионни поредици.

Заради нестандартната си визия Седеф често се появява на кориците на списания и на страниците на промоционални каталози.

В своята родина красавицата е известна и със страстта си към футбола и най-вече към истанбулския отбор „Бешикташ“, който при всяка удобна възможност подкрепя и от трибуните на стадиона.

В интервютата си Шахин признава, че е положила много усилия, за да изгради образа на Джансу, който въпреки впечатляващата й филмография, остава най-емблематичен за кариерата й . „Дори отрицателните реакции към мен от страна на публиката ме правиха щастлива, защото бяха показателни, че съм изпълнила ролята си наистина убедително и въздействащо“, споделя актрисата.

Шахин уверява своите почитатели, че никога не е променяла естествения цвят на косата си

„В началото на поредицата разстройството на личността на Джансу не беше заложено в образа. То се появи на един по-късен етап, когато самите зрители започнаха да определят героинята като маниакално обсебена от Емир. Тогава се постарах да проуча по-подробно този тип поведение и да се ръководя от особеностите му в играта си. Така че тази роля ме обогати много и събуди в мен интерес към психологията.  Щастлива съм, че имах възможността да я изпълня, тъй като не всеки актьор може да създаде правдоподобен образ на антагонист. Зрителите заобичаха Джансу с всички нейни отрицателни страни и лоши постъпки“, коментира Седеф.

Актрисата често получава критики заради драстичната промяна във външността си, постигната чрез поредица от пластични операции

През настоящата година тя е част от актьорския състав на драматичната филмова лента „Желязната дама Неслиджан“, проследяваща житейската история на жена, която се бори с тежко онкологично заболяване, но въпреки това не губи своята надежда за възстановяване.

Седеф Шахин
Седеф продължава успешната си кариера и до днес, но предпочита изявите на голям екран

Източник: tvsaga.com

Сподели