Идрис Неби Ташкан и Бусе Мерал разкриха връзката си

Двама от известните млади актьори в южната ни съседка афишириха официално романтичните си отношения, като споделиха своя обща снимка в социалните мрежи. Идрис Неби Ташкан (Дживан от „Безмилостен град“, Ясин от „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ и Бусе Мерал (Дамла от „Не пускай ръката ми“, Пелин от „Нашата история“) изненадаха своите почитатели с признанието, че са двойка.

Идрис Неби Ташкан и Бусе Мерал

Публикацията им за кратко време предизвика вълна от положителни реакции и коментари в интернет пространството. За момента обаче Идрис и Бусе не разкриват как се е зародила любовта им. Те не са си партнирали в съвместен проект и не са забелязвани заедно от бдителните папараци.

Бусе Мерал

Зад гърба си синеокият артист има краткотрайни афери с волейболистката Еджем Чърпан и колежката си Симай Барлас. От няколко седмици 25-годишният Идрис е част от актьорския състав на военната екшън поредица „Стрелецът“, в която се превъплъщава в образа на лейтенант Арас.

Чаровната половинка на Ташкан е с две години по-млада от него и се радва на все по-голяма популярност в своята родина. Последните два сериала с нейно участие са историческата драма „Легенда“ и семейната сага „Баща“.

Източник: tvsaga.com

Сподели