Иван Рълев спечели голямо лично предимство в “Игри на волята”

Зъботехникът позна, че амфибията Георги Янев ще извоюва победата в кастинг битката

Гладиаторът Иван Рълев спечели лично предимство в “Игри на волята” 5. Зъботехникът от Симитли даде правилно предположение, че амфибията Георги Янев от сезон 4 ще спечели кастинг битката срещу претендента за сезон 6 Виктор Русенов. Така Рълев си осигури личен имунитет за следващата седмица.

Георги взе огромна преднина на трасето, което включваше плуване, компоненти за точност, изпитания за издръжливост и сила и пренасяне на тежка 20-килограмова верига. Той изпревари Виктор, който е професионален плувец и носител на титлата Мистър България, с една цяла обиколка. Победата на Янев му носи покана за All Stars сезона на “Игри на волята”.

Предстоящата териториална битка в понеделник ще е от ключово значение за Старейшините и Гладиаторите. Опасността от елиминационна капитанска битка отново ще е основна тема в двете племена и ще създаде нови конфликти.

Кое племе ще вземе надмощие следващата седмица? Ще има ли елиминация на капитанската битка? И ще успеят ли Гладиаторите да се измъкнат от черната серия от номинационни съвети?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 30 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете във фейсбук групата ни – https://www.facebook.com/groups/973091140433101

Сподели