Ибрахим Еге Шашмаз ще става татко

29-годишният привлекателен турски актьор Ибрахим Еге Шашмаз, познат на българската публика в образа на Каан, конкурентът на Серкан, от романтичната комедия „Почукай на вратата ми” (2020)  в ролята на Ибрахим от „Любовта не разбира от думи” (2016) съобщи, че със съпругата му Ханде Юнал очакват дете.

Ханде е бременна в 10-тата седмица и с Ибрахим решиха да споделят радостната вест с почитателите си в социалните мрежи. Те бяха поздравени от редица знаменитости, сред които Джемре Байсел, Бурджу Йозберк, Ипек Филиз Язаджъ, Мине Тугай и Перихан Саваш.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

През 2020 г. актьорът иска ръката на своята любима, а година по-късно двамата узаконяват своята връзка на елегантна церемония в Маниса, град, разположен в западната част на Турция.

Ибрахим и неговата съпруга

Шамаз е родена на 25-и ноември 1993 г. в Маниса,  а първата му изява като актьор е в училищна пиеса. Дебютът сипред камера прави в образа на Баръш в романтичната поредица „В очакване на слънцето” с Керем Бюрсин и Ханде Доандемир в главните роли. След това участва в няколко реклами. Негов брат е Айтач Шашмаз, който уверено върви по неговите стъпки.

Източник: tvsaga.com

Сподели