Зоната на здрача: Филмът (1983) – Гледай онлайн

Четири ужас/фантастични разказа, които са режисирани от четирима известни холивудски режисьори, основани на най-популярните телевизионни серии, белязани със смешен и страшен пролог и епилог, представен от Дан Ейкройд и Албърт Брукс.

В първата история, режисирана от Джон Ландис (единствената, която не е римейк на оригинален тв епизод), гръмогласен, фанатизиран бизнесмен, силно мразещ евреи, чернокожи и азиатци, си променя коренно отношението, когато на излизане от бар необяснимо се пренася назад във времето и е преследван от нацисти във Франция през 40-те години, след това от KKK като афроамериканец в дълбокия Юг през 50-те и като виетнамец във Виетнам през 60-те.

Втората история, режисирана от Стивън Спилбърг (римейк на „Kick The Can“ ) възрастен човек пристига в старчески дом и сбъдва желанията на жителите му, като по магически начин ги превръща в млади каквито са били навремето.

Третата история, режисирана от Джо Данте (римейк на „It’s a Good Life“ ) млада жена на пътя взима загадъчно 10-годишно момче, за да го закара до дома му и заедно с други хора попада в капана на алтернативна реалност, създадена от въображението на момчето.

Четвъртата история, режисирана от Джордж Милър (римейк на „Nightmare at 20,000 Feet“ ) е с участието на Джон Литгоу като пътник на авиолиния, който вижда загадъчно създание на външното крило, което се опитва да съботира самолета, но не може да убеди никого в това.Линк към филма: zamundatv.com

Заповядайте във фейсбук групата ни за филми и сериали – Присъедини се от ТУК

Сподели