Започнаха снимките на втория сезон на „Уенсдей“

Мрачната комедия за тийнейджърката от семейство Адамс е подновена с втори сезон.  Новината е представена с видеосъобщение, в което сценаристите Майлс Милър и Алфред Гоф обещават в продължението на поредицата още „мъчения“ за Уенсдей. „Нямаме търпение да се потопим в още един сезон и да изследваме странния призрачен свят на академия „Невърмор“, заявяват те.

Според световните издания в актьорския състав ще се включат нови имена. Вече познатите от първия сезон Ема Майърс (Инид Сенклер), Перси Хайнс Уайт (Ксавиер Торп) и Хънтър Дуън (Тайлър Галпин) също ще участват.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

В първия сезон на сериала Уенсдей се опитва да овладее новооткритите си психически способности, както и да предотврати серия от престъпления в местния град. Всичко това е свързано с разплитане на загадъчно убийство, в което преди 25 години са въвлечени нейните родители – Мортиша и Гомес Адамс.

В края на 2022 г. премиерата на поредицата привлече вниманието на милиони зрители. Те заемат челната позиция в най-гледаните сериали на компанията Netflix, събирайки 341,23 млн. часа гледаемост през първата седмица на излъчването й.

Сериалът е режисиран от носителя на „Оскар“ Тим Бъртън. Главната роля е поверена на изгряващата звезда Джена Ортега. Премиерната дата за новия сезон все още не е обявена, а подробностите около сюжета се пазят в тайна.

Източник: tvsaga.com

Сподели