Започва повторение на романтичната комедия “Малко твой”

BTV Lady

Малко твой

Сериал, Мексико

От 10 август

От 18.30 часа

Всеки делничен ден

Романтичната комедия събира на екран две от най-ярките звезди от теленовелите – Хорхе Салинас и Марджори де Соуса. В поредицата Хорхе се превъплъщава в образа на бизнесмена Антонио Солано, генерален мениджър на Федералната банка на Мексико. Той и съпругата му Каталина имат три деца – Едуардо, Вивиана и Хавиер.

Антонио произхожда от бедно семейство и успява да се издигне във висшето общество като осигурява охолен живот на своите близки, но материалните придобивки не го правят щастлив. Когато открива, че семейството му е забравило за неговия рожден ден Антонио взима категорично решение да спре да им предоставя финансова издръжка, което става повод за редица конфликти и комични ситуации.

На Марджори е поверена ролята на Хулиета Варгас, която след смъртта на своята майка полага грижи за своята по-малка сестра Елена и баща им Пако. В сватбения си ден тя научава за изневярата на своя годеник Елвис и го изоставя пред олтара. Съдбата пресича пътя на Антонио и Хулиета, която решава да заблуди бившия си годеник, че има връзка с бизнесмена. А дали илюзията ще се превърне в реалност, предстои да разберем в премиерните епизоди на обещаващата сага.

Участие в сериала има и атрактивната актриса Ева Седеньо, с която Хорхе Салинас работи отново в „Подарен живот“. Кристиан де ла Кампа (Самуел от „Земя на частта“) също изпълнява една от водещите роли. Поредицата е римейк на чилийската сага „Спокойно, татко“, излъчван с голям успех през 2017 г.

Сериалът ще се излъчва на мястото на „Богатите също плачат“.

Източник: tvsaga.com

Сподели