Започват снимките на „Двама непознати“ с Ханде Ерчел и Бурак Дениз

На 27 април ще стартира работата по дългоочакваната поредица „Двама непознати“. Главните роли в нея са поверени на обичаните артисти Бурак Дениз и Ханде Ерчел. През 2016 г. екранното дуо завладя сърцата на зрителите чрез образите на Хаят и Мурат в романтичната комедия „Любовта не разбира от думи“.

Седем години по-късно, още по-опитни и много по-популярни, Бурак и Ханде се впускат в ново общо професионално предизвикателство. Повторното им партньорство вече е една от най-обсъжданите теми от почитателите на турски поредици в социалните мрежи.

Запланувано е в следващите седмици да бъдат заснети първите три епизода от поредицата. Премиерата й в турския ефир ще бъде наесен през новия телевизионен сезон, когато екипът ще се събере отново, за продължи работата си.

Според разпространяваните в медиите информации до момента снимките на „Двама непознати“ са отлагани заради многократното пренаписване на сценария. Подробности за сюжета на този етап не се издават, но вече е ясно, че Ханде ще се превъплъти в образа на прокурорка, а Бурак – в този на журналист.

На режисьорския стол застава талантливата Неслихан Йесилюрт, прочула се с работата си по хитовите сериали „Мрежа от лъжи“ и „Опасно изкушение“. Опитният актьор Джем Давран е ангажиран с ключовата роля на бащата на главния герой.

Преди да се срещнат отново на снимачната площадка Бурак и Ханде обединиха усилията си, за да подпомогнат пострадалите от разрушителните земетресения в Турция. Двамата направиха съвместно видеообръщение, в което призоваха за повече помощ за засегнатите от природната стихия райони.

Очаква се през летните месеци Ерчел да вземе участие във фантастична поредица „Русалка“ за дигиталната платформа Disney +. Красавицата вече обяви, че е харесала много сценария на проекта. За неин партньор в него се спряга атрактивният Джан Яман, който също е едно от лицата на платформата.

Източник: tvsaga.com

Сподели