Завръщане 2 (2022) – Гледай онлайн

Във втората част геройте ни отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир /Башар Рахал/. Целта им е да запазят незастроения плаж, който той притежава и заведението му там, за да може да остане непокътнат и да се превърне в тяхното място, където да се събират всяко лято.
За да постигнат целта си Деян /Бойко Кръстанов/, Виктор /Орлин Павлов/, Алекс /Ники Илиев/ и Бранимир трябва да участват в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо /Сашо Кадиев/, в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филм, който е спрял снимки заради липса на бюджет и единствения начин да бъде реализиран е ако приятелите му помогнат с каквото могат. Ако филмът стане успешен, те ще могат да откупят плажа и заведението обратно.
Тъй като никой от тях няма опит в киното това води до редица комични ситуации. Също така, обаче, тяхната саможертва води и до усложняване на взаимоотношенията им с половинките. Виктор е в подготовка на сватбата си с Лора /Диляна Попова/, която бива поставена под въпрос заради действията им и заради пораждащия се на ново любовен триъгълник между тях двамата и Деян. Алекс се отказва да помага на Дара /Евелин Костова/ със съзтезанието ѝ по танци и това води до проблеми във връзката ѝ. На всичкото отгоре Карина /Клоуи Рахал/ се оказва бременна от сина на Ачо, Ангел, което кара самия Ачо да изпадне в трайна творческа депресия за това, че ще стане дядо прекалено млад. Самата Карина, както и останалите ще се притеснява как да съобщи новината на баща си и дали изобщо да се стига до там….

Линк към филма: zamundatv.com

Заповядайте във фейсбук групата ни за филми и сериали – Присъедини се от ТУК

Сподели