Животът на семейство Бекъм в минисериал по Netflix

Новият минисериал на Netflix разказва за пътя на успеха на футболиста Дейвид Бекъм, както и за семейния живот със съпругата му Виктория, известна още като Пош Спайс от момичешката група Spice Girls.

В описанието си за „Бекъм“ от Netflix посочват: „Ще разкажем историята зад кулисите на глобална футболна звезда и културна икона“. В четирите епизода двамата споделят за възходите и паденията, които са преживели.

В началото зрителите се запознават с детството на Бекъм, който признава, че никога не е имал интерес към предметите в училище. „Не се справях много добре, защото всичко, което съм искал, е да играя футбол“, разказва той.

Документалната поредица показва и как двойката е съхранила романтичните си отношения.

Епизодите връщат зрителите в началото на връзката им. Двамата се запознават след футболна среща на „Манчестър Юнайтед“ през 1997 г., когато Дейвид играе за отбора, а Виктория е в апогея на славата си в групата Spice Girls.  Любопитно е, че когато започват връзка, футболистът е толкова запленен от Виктория, че шофира с часове само за да прекара с нея 20 минути.

Пред камерите Виктория обяснява, че първоначално мениджърът ѝ я съветва да пазят отношенията си далеч от любопитните погледи на медиите. Заради това решават да се срещат на тайни места.

Само две години по-късно през 1999 г., сключват брак в замък край Дъблин. Имат и четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

В епизодите участва и майката на Дейвид – Сандра. Тя признава, че когато научава за Виктория, се е страхувала, че синът ѝ ще се отклони от футболната си кариера. „Притеснявахме се, че той ще изгуби всичко, за което е работил, защото футболът винаги е бил на първо място“, заявява тя.

Дейвид споделя, че когато кариерата му във Великобритания започва да запада, за семейството настъпват трудни времена и критики валят отвсякъде. След като е посочен за основен виновник за отпадането на Англия от Световното първенство през 1998 г., Дейвид изпада в криза. „Не можех да спя, не можех да ям. Отрази ми се толкова силно, че не можех да се позная“, спомня си футболистът.

Саркастично на свой ред Виктория допълва: „Винаги е весело, когато циркът идва в града, нали така? Е, освен ако ти не си част от него“.

Следва още по-тежък период за семейство Бекъм, когато Дейвид е продаден и започва да играе в Испания.  През 2003-та година таблоидите разпространяват слухове, че футболистът има афера с бившата си лична асистентка Ребека Лус.

„По това време тъкмо се бях преместил да играя в Испания. Продадоха ме за ден. Днес бях в Англия, на другия ден вече работех в Испания. Нов град, непознат език. Семейството ми не беше до мен. Беше изключително трудно“, разказва Бекъм през сълзи.

Виктория добавя: „Това беше най-трудният период в живота и връзката ни. Усещахме как целият свят е срещу нас. Самите ние не се разбирахме много по това време. Преди да отиде в Мадрид, бяхме двамата срещу света. Бяхме заедно, бяхме свързани, подкрепяхме се. Но когато той се премести в Испания, вече не бяхме плътно един до друг и беше много тъжно“.

Дейвид си спомня, че всяка сутрин се е будел и е мислел какво ще се случи. „С Виктория сякаш се давехме. Не знам. Наистина не знам как го преодоляхме. Виктория е всичко за мен. Беше ужасно да я виждам как страда. Но ние сме бойци. Трябваше да се борим един за друг, за семейството ни и го направихме. Защото знаехме, че си заслужава“, допълва футболистът.

Още за живота на семейство Бекъм може да научите в четирите епизода на документалната поредица, вече достъпни в Netflix.

Източник: tvsaga.com

Сподели