Ето какво ще видим на 31-ви юли в “Мрежа от лъжи”

НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 53 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 юли 2023 по bTV Lady.

Дерин съветва Джерен да провали медения месец на Селчук и Нил.

Гюнюл решава да оглави борда на болницата, за да може всички да си знаят мястото и разберат, кой командва.

Дерин се обажда на Онур, решена да продължи да го използва, за да накара Волкан да ревнува.

Асия казва на Волкан, че Дерин е взела ключовете на Али. Волкан наистина намира ключовете на сина си в шкафчето на Дерин. Волкан е много ядосан на Дерин, какво ще направи?

Джавидан отива при Гюнюл, за да ѝ каже последните новини, които е научила, а именно, че Селчук е изненадал Нил с пътешествие до Малдивите, където да се насладят на медения си месец. В този момент Дерин говори с Джерен и тя чува новината, и е много разстроена. Джерен моли Дерин да отиде при нея, за да поговорят.

Волкан се обажда на Пелин, асистентката на Асия и я пита, кога Асия е свободна, защото трябва да се срещнат по-повод болницата. Пелин му казва, че Асия днес заминава за семинар в Истанбул. Волкан моли да я свърже с Асия, но тя му казва, че Асия не е в кабинета си, а на съвещание с г-жа Невин.

В същото време Невин се среща с Асия, за да се подготви за семинара в Истанбул. В този момент при тях пристига Гюнюл придружена от Джавидан. Гюнюл казва, че има много свободно време и иска да се заеме с управлението на болницата, която сега е тяхна собственост. В този момент Волкан се опитва да се свърже с Асия. Асия му затваря, а Джавидан я съветва да отговори, защото може да е нещо важно. Асия отговаря, че се опитва да разделя личните отношения от служебните, но все пак ще излезе да говори със зета на г-жа Гюнюл, който от сутринта ѝ звъни.

Асия излиза уж да се обади на Волкан, а Гюнюл се изправя срещу Невин, обвинявайки я, че ласкае лекарката, която е довела болницата почти до разруха. Невин напомня на Гюнюл, че Асия никога не е управлявала нищо.

Дерин се среща с Джерен и я

съветва да провали медния месец на Селчук и Нил. Джерен разбира грешката и я

моли за помощ, за да попречи на Селчук да отиде на меден месец с Нил.

Дерин се обажда на Онур, решена да продължи да го използва, за да накара Волкан да ревнува. Извинява се, че не е могла да остане на тържеството като казва, че съпругът ѝ много ревнува.

-Имам чувството, че това ти харесва – казва Онур и я уверява, че не преследва омъжени жени. Дерин го кара да повярва, че се развежда с Волкан и иска да го види отново.

Асия моли бижутерката да се обади на Волкан, преструвайки се, че е объркала номера и търси Асия, за да ѝ каже, че е пристигнала огърлицата, която лекарката е харесала. Волкан казва на бижутерката, че тъкмо е искал да купи подарък на Асия за рождения ден, затова ще купи това колие за нея. Жената го пита, кога ще намине, а Волкан ѝ казва, че утре в 11 .

Джавидан пита Гюнюл защо е решила да оглави управителния съвет на болницата.

-Трябва да разваля спокойствието на Асия – казва Гюнюл, която е решена да продължи да се противопостави на лекарката.

Гюнюл отива при Волкан, за да му съобщи, че ще оглави борда на болницата.

-Империята, която управляваш, е моя и на децата ми – напомня му тя, а Волкан ѝ отговаря, че няма нужда да го заплашва, защото са на една и съща страна.

Вбесен, Волкан се обажда на финансовия си съветник, за да започне да купува всички имоти на негово име, за които са си говорили.

Асия игнорира обажданията на Волкан през целия ден, защото много добре познава бившия си съпруг и е убедена, че мъжът ще се появи в дома ѝ същата вечер. Асия е напълно права и Волкан вечерта звъни на вратата ѝ.

-Ти, нарочно ли правиш, това с мен? Кажи ми истината? -пита Волкан и моли Асия да бъде честна с него, защото е съкрушен и не знае какво да мисли. Ако наистина онази вечер е оставила входната врата, за да си отмъсти на Дерин, той ще я разбере и няма да се обиди, но много иска всичко, което се случва между тях да е истина.

-Волкан, ти наистина ли си мислиш, че аз си играя с теб?! Какви глупости говориш? Нима аз мога да се преструвам? Не те разбирам?! (!Асия отговаря на Волкан с думите, които той ѝ каза, когато преди години, тя го молеше да ѝ каже истината, дали ѝ изневерява!)

-Асия, ако малко помислиш, това не може да бъде истина, защо аз отново съм ти нужен?!

Асия ядосана го пита, дали заради това, че жена му ги е хванала, сега той говори така.

-Аз искам семейство Гючлю да се държи по-далече от мен и ако аз трябва да се държа по-далече от тебе, ще го направя – уверява го Асия и му казва, че Дерин е взела ключовете на Али.

-Ти разби сърцето ми. Обвиняваш ме в нещо ужасно. Върви и се опитай да бъдеш щастлив с това лудо семейство – добавя Асия и го моли да си тръгне.

-Асия, не бягай от мен, не бих могъл да го понеса – моли я Волкан.

Асия му казва, че иска да остане сама, а Волкан я пита, дали е размислила за заминаването си в Лондон. Асия му казва, че ще говорят по-късно, а сега иска да остане сама.

Волкан се прибира в къщи, а Дерин му казва, че го чака във ваната.

Докато Дерин го чака, за да се изкъпят заедно, Волкан търси в чантата ѝ ключа на Али и накрая го намира в чекмеджето на нощното шкафче. Волкан е бесен и…. удавя съпругата си във ваната.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели