i
Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Google може да е обявил Pixel 6 и 6 Pro в Август, но трябваше да изчакаме повече от три месеца, за да получим пълната история на най -новите му телефони. Във вторник компанията направи точно това, детайлизирайки почти всеки аспект от техния дизайн и софтуер.

Pixel 6 и 6 Pro

Google Pixe 6 и Pixel 6 Pro
Engadget

Не е изненадващо, че Google прекарва много време в разговори за Хардуер на Pixel 6 и 6 Pro. Има много неща за разопаковане между двата телефона, но най -важното, което трябва да знаете за тях, е, че те ще започнат от $ 599 и $ 899. В случая с Pixel 6 това означава, че е със 100 долара по -евтино от миналата година Pixel 5.

Основните функции, споделени от двата телефона, включват осемте ядра на Google , свеж нов дизайн, а който включва 50-мегапикселов основен сензор и нови функции за сигурност с любезното съдействие на и фирмения чип Titan M2. Към този пакет Pixel 6 Pro добавя 6.7-инчов „водопаден“ дисплей с динамична честота на опресняване 120Hz, 12GB RAM и 48-мегапикселова телефото камера с 4x оптично увеличение. И с двата телефона Google казва, че можете да очаквате повече от 24 часа използване с едно зареждане.

Pixel 6 и Pixel 6 Pro са достъпни за , с обща наличност, която да последва на 28 октомври. За повече информация относно телефоните, не забравяйте да разгледате нашите .

Pixel Pass

Google Pixel 6 в праскова под ъгъл
Google

Наред с новите телефони, Google ще предлага . Абонаментът включва Pixel 6 или 6 Pro, разширена гаранция, 200 GB хранилище на Google One, Google Play Pass, YouTube Premium и YouTube Music Premium. Той също така идва с надстройка на устройството след две години. Ако искате Pixel 6, Pass струва 45 долара на месец. Той се увеличава до 55 долара на месец с 6 Pro.

AI и други функции

Функция за превод на живо в Google Pixel 6
Google

Разбира се, хардуерът беше само част от историята във вторник и Google имаше също толкова, ако не и повече, да каже за целия нов софтуер, който е създаден за най -новите си телефони. Една такава функция е . С помощта на своя чип Tensor, Pixel 6 може да превежда текст, докато пишете. Това може да стане почти мигновено и без помощ от облака.

Чипът на Google Tensor също ще направи Assistant по -способен. Ако трябва , той ще генерира автоматично екранно меню, така че не е нужно да слушате асистента от другата страна.

Що се отнася до сигурността, Pixel 6 идва с нов който предоставя бърз преглед на всички проблеми, които може да се наложи да решите. Например, той ще идентифицира потенциално „вредни“ приложения и ще ви подкани да зададете пръстов отпечатък или ПИН код, за да отключите устройството си.

Търсейки друга софтуерна функция, Snap създава което осигурява бърз достъп до режима на камерата на Snapchat. Когато правите снимки, Pixel 6 също трябва да свърши по -добра работа с улавянето на по -тъмни тонове на кожата, благодарение на функция, наречена . Google работи с различни експерти, за да прецизира алгоритмите на камерите си, за да гарантира, че камерите им „работят за всички“.

Следете всички най -нови новини от Събитие на Google Pixel 6!Source link

Сподели