Епизод 43 (Ето какво ще видим)

Тези, които чакат с нетърпение новия епизод на сериала, се чудят какво ще се случи в 43-ти епизод. В главните роли на следения с голям интерес сериал са Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир, Четин Текиндор. Какво ще се случи в 43-ия епизод на Рибарче стана ясно с втория трейлър. Ето новия трейлър на 43-ти епизод и резюме на епизода на Рибарче …

ФЕРИТ ПАЗИ СЕЙРАН! В последния трейлър Kazım Ağa полудява, когато Seyran обявява, че се е записала на училище. Ферит спира Казъм Ага, който излиза срещу Сейран. Въпреки че Ферит е ядосан на Сейран, че прави нещо зад гърба му, той не го дава на баща му.

СЕЙРАН ХВАНА СУЛТАН ДА СЛАГА ДРОТИЦИ! Султан е хванат да слага противозачатъчни хапчета в храната на Сейран. Сейран, който най-накрая научава истината, хваща Султан за гушата.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА KAYA? Прави впечатление, че докато Кая прави комплимент на Суна, тя покрива снимката на Сейран с Ферит с една ръка. Интересът на Кая към две сестри едновременно обърка публиката.

Какво ще се случи в Рибарче епизод 43 

Въпреки че Ферит е разочарован, когато вижда Сейран да идва на училище с Кая, той не позволява на Казъм и другите да я смачкат в имението. Сейран от своя страна успява да спечели сърцето на Ферит. Орхан предприема нов ход, за да предотврати това, което султанът причини на Дикле. İfakat, от друга страна, изненадва и обърква Суна в разговора й с него. Сейран полудява, когато хваща Султан да слага хапчета в кафето.

Рибарче – Епизод 43 резюме

Бебешката изненада на Пелин оставя Ферит объркан и объркан. Казим е бесен след чутото и иска да го доведат в имението, за да си разчисти сметките със султана. Ферит моли Ифакат да доведе султана в имението. Неспособен да се справи с всичко това, Ферит взима Абидин и се изхвърля. Докато през нощта се случват неочаквани събития, най-голямата подкрепа за Сейран идва от Гюлгюн. Научавайки за действията на султана, Халис ага моли Ифакат да даде сметка за това. Казим, който има конфронтация един на един със султана, решава да прекрати спора след това, което е чул. Междувременно Кая и Суна прекарват един ден заедно. Докато Ферит се опитва да смели новината, че ще става баща, Пелин крои нови планове в главата си.

–  

Сподели