Емре Бей и Бусе Мерал отново заедно

Двама от набиращите популярност в последните години турски актьори – младите таланти Емре Бей и Бусе Мерал, са поканени да изпълнят главните роли в нова романтична комедия. Проектът е озаглавен „Няма да те дам на друг“ и ще се бори за зрителския интерес в южната ни съседка през летните месеци, когато традиционно екипите на многосезонните поредици излизат в кратка почивка.

Любопитно е да се отбележи, че Емре и Бусе вече са били екранни партньори в излъчваната и у нас семейна сега „Не пускай ръката ми“, където се превъплъщават в образите на влюбените младежи Арда и Дамла.

Сега двамата ще изпълнят ролите на Мехмет, който е израснал в Истанбул и не вярва в любовта, и Зелиш – жизнерадостна девойка от черноморския край, която мечтае да открие своята половинка. Режисьор на сериала е опитният Али Балджъ, прочул се в своята родина с работа си по въздействащата социална драма „Червената стая“ и рейтинговата тийнейджърска поредица „Чуй ме“.

Емре Бей и Бусе Мерал
Работата по новата продукция вече е в ход

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Едва на 23 години, чаровната Мерал вече може да се похвали с участия в някои от най-успешните нови турски проекти, сред които и историческата суперпродукция „Легенда“ с Ебру Шахин и Едип Тепели. Освен като Дамла от „Не пускай ръката ми“ Бусе е позната на българските зрители и като Пелин от „Нашата история“.

Емре от своя страна спечели много нови почитатели благодарение на представянето си в международната поредица „Балканска приспивна песен“, снимана миналото лято в Скопие. Наскоро у нас имахме възможността да го наблюдаваме и като неустоимия за дамите Бурак в романтичния сериал „Моята лява половина“.

Емре Бей и Бусе Мерал

Източник: tvsaga.com

Сподели