Едуардо Янес партнира на племенника си в нов сериал

62-годишният мексикански актьор Едуардо Янес, известен у нас в образа на Хуан Дел Диабло от сагата „Непокорно сърце” (2009) и в ролята на Хуан от „Огън в кръвта” (2008), отново ще участва в теленовела, реализирана от компания „Телевиса Унивисион” и продуцирана от Никандро Диас. В новия си проект – „Удар на съдбата” Янес ще партнира на прочутите си колеги Майрин Вилянуева, Серхио Сендел и Марджори де Соуса.

В сагата Янес вдъхва живот на Начо Перес, който посвещава живота си на своите близки. „Надяваме се да ви представим успокояваща и подходяща за цялото семейство история, в която обръщаме внимание на ценностите”, коментира Едуардо в социалната мрежа Инстаграм,където има над 800,000 последователи.

Специално участие в сериала има Маркос Монтеро, неговият племенник, когото българската публика познава в образа на Алдо от семейната драма „Амазонките” (2016). Маркос е и дългогодишен партньор на звездата Сусана Гонсалес (Камила – „Изпепеляваща страст”, Лилиана – „Ранени души”, Анхела – „Приятелки и съпернички”).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сусана коментира последния проект на Маркос – поредицата „Да преодолееш отсъствието” и неговата актьорска игра. „Трябва да призная, че Маркос, моят любим, е свършил прекрасна работа. Независимо от чувствата ми към него, аз съм напълно обективна и впечатлена, защото представянето му е напълно безупречно”, посочва тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели