Еда Едже и баскетболистът Бурахан Тунчер се ожениха (СНИМКИ)

33-годишната турска актриса Еда Едже, която 9 пъти се е омъжвала на екран, сключи брак и в реалния живот с дългогодишния си любим – баскетболистът Бурахан Тунчер. Еда носеше две различни сватбени рокли, първата на известния ливански дизайнер Зухаир Мурад, обличал звезди от ранга на Сара Джесика Паркър, а втората на модиста Оскар де ла Рента.

Пищната церемония се проведе в луксозен хотел в Истанбул като на тържеството бяха поканени редица знаменитости, сред които колеги на актрисата в рейтинговата поредица „Опасно изкушение“. Най-ярко се открои присъствието на Шевал Сам (Ендер), която забавляваше гостите с музикалните си изпълнения.

@yasak_elma.fan_

#yasakelma #edaece #kesfet #fyp #wedding

♬ orijinal ses – YILDIZ

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Берк Октай (Чаатай) и съпругата му Йълдъз Чааръ Атиксой уважиха празника на Едже.

Колежките й от сериала Биран Дамла Йълмаз (Кумру) и Севда Ергинджи (Зейнеп) също бяха сред гостите.

Специално впечатление направи и Несрин Джавадзаде, която изпълняваше ролята на Шахиха от „Опасно изкушение“, тъй като според публикации в пресата актрисата е напуснала екипа на сериала заради конфликт с Еда Едже.

Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел, най-обсъжданата светска двойка в Турция, също бяха на тържеството.

Мелис Сезен (Дерин – „Мрежа от лъжи“) публикува снимка от сватбата.

Еда и Бурахан имат петгодишна връзка, съпровождана от редица раздели, събирания, слухове и скандали. Неотдавна в свое интервю обичаната актриса сподели, че е много привързана към своето семейство и мечтае скоро да създаде и свое. „Ако ни е писано с Бурахан, това ще се случи. Мечтая да имам две или три деца“, призна тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели