Долунай Сойсерт се завръща на екран

Опитната актриса Долунай Сойсерт ще се завърне на телевизионния екран с необичайна роля в нов сериал. Тя ще се превъплъти в образа на лекарка от богато семейство, която помага на деца, израснали на училата, които й напомнят за собствените й травми от миналото.

Поредицата е озаглавена „Диви“ и представя историята на младеж на име Яман, който заедно със своите приятели се бори с трудностите на живота. Главните роли са поверени на младите таланти Халит Йозгюр Саръ, Симай Барлас и Бертан Аслани, а премиерата ще бъде наесен. Последната изява пред камера на Долунай също беше в младежка драма – „Прашна яка“, която се радва на висок зрителски интерес през изминалия телевизионен сезон в южната ни съседка.

Зад гърба си Сойсерт има богатата творческа биография, включваща десетки превъплъщения на малкия и големия екран. Българската публика я познава като Сумру от „Не пускай ръката ми“ (2018), Джанан от „Научи ме да обичам“ (2016), Лейля от „Тайни” (2013) и Грация Мендес от „Великолепният век” (2011).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

В продължение на 10 години актрисата е омъжена за своя уважаван колега Синан Тузджу (Мустафа от „Ти разкажи, Черно море“). Силната химия помежду им ги превръща в една от най-обичаните звездни двойки в Турция и многобройните им почитатели остават разочаровани, когато през 2016-а оповестяват развода си. По-късно Долунай започва романтична връзка с мениджъра Бурак Билдирен, но двамата предпочитат да изживяват любовта си далеко от светлините на прожекторите.

Източник: tvsaga.com

Сподели