Документален филм за Силвестър Сталоун по Netflix

Документалният филм „Sly“ за холивудската суперзвезда Силвестър Сталоун ще бъде излъчен в стрийминг платформата Netflix. Премиерата му е на 3 ноември.

Лентата връща зрителя назад в годините, като разказва повече за проблемното детство на актьора, показва как преминават животът  и кариерата на екшън звездата – с всички върхове и спадове, както и житейските уроци, които е научил през годините.

Под режисурата на Том Зимни, Сталоун разказва а не просто как изградил емблематичните образи на Роки Балбоа и Джон Рамбо, но и как ги е направил толкова успешни. Актьорът споделя и за нещата, за които съжалява през дългата си 50-годишна кариера.

Зимни споделя, че по време на интервютата екшън звездата коментира неща, за които досега не е говорил пред зрителите или медиите, като понякога разговорите им продължават по цели пет часа, в които всяко казано нещо е по-интересно от предходното.

„От момента, в който се срещнахме разбрах, че няма да работя върху традиционен биографичен филм. Човекът срещу мен притежаваше много повече енергия. Исках да снимам как се разхожда, как се събужда, как седи в офиса, където се запознахме. Исках да го оставя да прави това, което иска, без никакви ограничения“, допълва режисьорът.

В началото на трейлъра Сталоун задава въпроса: „Кое е по-полезно – да живееш в илюзия и все още да имаш искрица надежда в душата си, че един ден можеш да станеш велик, или да се провалиш, осъзнавайки своята безполезност? Мисля, че е най-лесно да живееш в илюзия, но с тази нагласа: „Ако имах шанс, щях да покажа на всички какво струвам“.

От тийзърът става ясно, че във филма вземат участие и близки до Силвестър Сталоун хора, сред които актьорът Арнолд Шварценегер и режисьорът и сценарист Куентин Тарантино. Интервюта, свързани със Сталоун, дават още колежката му от „Роки“ Талия Шайър и брат му Франк Сталоун-младши. В трейлъра именно Тарантино разказва, че Сталоун не е бил подготвен за минусите на това да бъде известен.

Самият актьор споделя, че съжалява, че години наред е поставял работата пред семейството си. „Последиците са опустошителни. Сега осъзнавам, че всичко това е, което има значение“, допълва Сталоун. Холивудската звезда признава, че в най-трудните моменти  успява да се задържи на повърхността само благодарение на подкрепата на близките си.

77-годишният актьор има три брака.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От 1974 до 1985 г. звездата е обвързан със фотографката Саша Цак. Те имат двама сина – Серджо и Сейдж. През 2012 г. Сейдж е открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис.  Причината за смъртта на 36-годишния мъж е сърдечен удар вследствие на атеросклероза и развита исхемична болест на сърцето. Тогава в съобщение до медиите Сталоун моли паметта на сина му да бъде уважена. „Няма по-голяма болка от тази да загубиш дете. Тази болка ще ни преследва цял живот“, заявява той.

От 1985 до 1987 година, Сталоун е женен за датската актриса Бриджит Нилсен. Двамата се обвързват едва няколко месеца след запознанството си, като бракът им продължава две години.

През 1997 година сключва брак с американската предприемачка Дженифър Флавин. Романтичните им отношения преминават през различни етапи, като през 2022 г. почти стигат до развод, но решават да си дадат още един шанс. Те имат три дъщери София, Систин и Скарлет.

Източник: tvsaga.com

Сподели