Дилара Аксюек се влюби във футболист

Атрактивната турска актриса Дилара Аксюек се впусна в нов романс, който светските хроникьори в южната ни съседка разкриха. Звездата беше заснета с новия си любим – футболистът Дженк Шахин, който играе за клуб „Бураспор“.

Двамата бяха заснети от папараци по време на съвместната им почивка в популярния курорт Чешме като според публикации в пресата те са заедно от близо месец.

Дилара с новият й любим

Последната връзка, която Аксюек открито афишираше, беше с по-младия от нея ОнурБей, когото българската публика познава в образа на Текин от криминалната поредица „Опасни улици“.

След раздялата им името й беше свързвано с това на Хакан Сабанджъ, настоящият любим на Ханде Ерчел, както и с мениджъра Еркен Шен. Аксюек отрече и двете медийни публикации като по отношение на Хакан изрично подчерта, че е неин близък приятел.

Последният проект на 34-годишната актриса е драматичният сериал „Разбито сърце“, в който партнира на привлекателния си колега Алп Навруз (Дженк – „Не пускай ръката ми“) и Ирем Хелваджъолу (Нефес – „Ти разкажи, Черно море“). В сагата Дилара се превъплъщава в образа на разглезената Фериде.

Българската публика познава Аксюек като Махфирузе от историческата суперпродукция „Великолепният век:Кьосем“, но навярно най-известната й роля е тази на Ипек от „Завинаги“ (2017).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com

Сподели