Дилан Чичек Дениз критикувана за пластична интервенция

Талантливата турска актриса Дилан Чичек Дениз получи сериозни критики от страна на почитателите си заради естетическите корекции, които е извършила. Тя присъства на светско мероприятие за представяне на марка, на която е рекламно лица, придружавана от любимия си Мерт Язъджъолу и приятелят му Кубилай Ака.

Дилан с Мерт Язъджъолу и Кубилай Ака

Фокусът на общественото внимание обаче беше насочен към промяната, настъпила в нейната външност. Според публикации в турската преса тя се е подложила на т.нар. процедура „френска закачалка“ – нехирургичен метод за лифтинг на лицето чрез поставяне на нишки от полиестер и силикон, чрез който се премахват бръчките и увисването на кожата.

Светските журналисти смятат, че подутината на скулите й е вследствие на тази интервенция.

Преди години Дениз отново беше критикувана, че се е подложила на пластични операции като тогава в пресата бяха разпространени нейни снимки от детството, съпоставени с настоящи фотографии.

Дилан Чичек Дениз на конкурса „Мис Турция“ 2014 където зае второ място

Тогава актрисата категорично опроверга медийната информация и заплаши да заведе дела за уронване на престижа срещу журналистите, публикували невярна информация по неин адрес.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актрисата не коментира новата си външност, но в последното си интервю пред списание L’Officiel Турция тя отговори на въпроса дали е от личностите, които се борят за любовта си или се предават, когато настъпят трудни моменти в отношенията й с партньора й.

„Не се отказвам лесно от хората, на които държа, но може да настъпи миг, в който преставам да ги обичам. Това е едновременно моя сила и слабост. Двустранните отношения са взискателни, изискват усилия, взаимни жертви и разбирателство“, вярва тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели