Дилан Чичек Дениз и Мерт Язъджъолу се разделиха

Само 5 месеца продължи романсът между младите надежди на турското кино Мерт Язъджъолу и Дилан Чичек Дениз. Привлекателните актьори започнаха връзка, след като Мерт се раздели с дългогодишната си приятелка Афра Сарачолу, а Дилан разтрогна годежа си с шведския режисьор Тор Сеаверсон.

Мерт и Дилан са прекратили приятелството си в социалните мрежи и са изтрили съвместните си снимки. Вниманието на хроникьорите привлече и публикация на актрисата, която споделя свои фотографии и песен, чието заглавие в превод означава „Свободна“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В турската преса вече циркулират слухове за поводът за раздялата им, след като доскорошните влюбени все още не са коментирали публично отношенията си. Според информация в медиите те са прекратили връзката си заради разногласия, които възникват непосредствено след като Язъджъолу разпространява снимка в компанията на Таро Емир Текин (Селчук – „Мрежа от лъжи“), техни колеги и по-специално Фуркан Андъч (Демир – „Навсякъде ти“, Саваш – „Мерием“).

През 2019 г. Чичек и Андъч поддържат романтични отношения като тогава се спекулира, че актьорът я е изоставил заради Айбюке Пусат, с която изпълняват главните роли в „Навсякъде ти“. В публикации в медиите в южната ни съседка се твърди, че Мерт е получавал критики, че е започнал връзка с бившата любима на свой приятел, а Чичек, която не желае да бъде в епицентъра на поредния скандал, е предпочела да прекрати романса им.

Източник: tvsaga.com

Сподели