Джемре Гюмели се присъединява към екипа на „Рибарче”

Привлекателната 30-годишна актриса Джемре Гюмели, която в момента българските зрители наблюдават в образа на амбициозната адвокатка Дениз в романтичната комедия „Мистър Грешен“, е най-новото попълнение в каста на хитовата поредица „Рибарче”.

Талантливата красавица се присъединява към актьорския състав на сагата във втория й сезон, който стартира преди броени дни. Тя ще се превъплъти в образа на физиотерапевтката Талих, която ще се заеме с лечението на Ферит, чиято ръка е сериозно увредена. Почитателите на поредицата вече усилено гадаят дали чаровната лекарка ще се превърне в ново препятствие пред любовта на Ферит и Сейран.

Гюмели е добре позната на българската публика и като нещастно влюбената Джансу в семейната сага „Не пускай ръката ми“. „Обичам да си поставям високи цели, но смятам, че да се състезаваш с колегите си е изморително и безсмислено“, твърди актрисата, която е родена на 24 септември 1993 г. в Истанбул и още през ученическите си години открива своята страст към театъра. Преди да пристъпи към професионалните си изяви се отдава на усърдно следване и се дипломира едновременно в две специалности – „Мениджмънт на изкуството и медиите“ и „Комуникационни системи“.

Паралелно с това амбициозната девойка изучава немски и английски език, посещава курсове по съвременни танци и се занимава с музика. Въпреки натоварената си програма бъдещата актриса намира време и да се включи в различни театрални групи, участва също в късометражни продукции. През 2014 г. заминава за Ню Йорк, където продължава образованието си и посещава курсове по актьорско майсторство. Само няколко месеца след завръщането си в Турция Джемре поставя началото на своята кариера с първата си роля в сериал – на Синай в „Сладко отмъщение“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

След финала на „Не пускай ръката ми“ Джемре се радва на примамливи предложения, чрез които да продължи своята кариера. Именно едно от тях я отвежда на снимачната площадка на изключително успешната романтичната комедия „Мистър Грешен“. „Дениз е много по-амбициозна от мен в професионален план, но аз съм по-внимателна от нея в отношенията си с околните. Тя харесва конкуренцията и винаги се стреми да бъде най-добрата в работата си. Аз също съм много трудолюбива, но по-скоро се опитвам да надграждам собствените си умения, отколкото да се състезамам с околните“, признава Джемре.

Последната й изява пред камера до момента е в драматичната сага с елементи на фантастика „Стогодишно чудо“, където Гюмели е ангажирана с отговорната задача да пресъздаде героинята на прочутата Зерин Текиндор в ретроспективните сцени.

Таро Емир Текин във втория сезон на „Рибарче”

Източник: tvsaga.com

Сподели