Джейн Сиймур с нов сериал в българския ефир

Българските зрители ще имат възможност отново да се насладят на впечатляващата актьорска игра на 72-годишната звезда Джейн Сиймур, която придоби световна популярност с ролята на д-р Куин Лечителката в едноименната поредица.

„Хари Уайлд”, новият сериал с нейно участие, ще се излъчва всяка недела от 21.30 часа в ефира на BTV Lady. Действието на сагата ще пренесе зрителите в Ирландия, а Сиймур се превъплъщава в образа на Хари Уайлд, пенсионирана преподавателка по английска литература в университет. Екранната й героиня притежава специални разследващи умения и се намесва в делата на своя син Чарли, който работи като детектив в полицията.

Хари отсяда в дома на Чарли и съпругата му Орла, след като става жертва на обир, извършен от ученика Фъргюс. Тя е заинтригувана от случаите, които Чарли разследва, а скоро по случайност тя и Фъргюс се оказват заплашени от убиец. Фъргюс се превръща в партньор на Хари в разкриването на мистерии, а в свободното им време тя му дава уроци по литература.

Ролята на Чарли е поверена на чаровния актьор Кевин Раян, познат у нас в образа на Кълъм от хитовата поредица „Попътен вятър” (2020).

Завладяващата сага „Хари Уайлд” се радва на висок зрителски интерес и е подновена за втори сезон, чиито снимки предстоят. Продуцентите все още пазят в тайна върху какво ще бъде фокусиран сюжета, а Сиймур коментира, че с удоволствие ще се завърне в продукцията.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

„Толкова съм благодарна на публиката, пресата и моите фенове, които превърнаха първия сезон в такъв успех. Определям жанра като „мистерия с комедийни елементи за престъпления и убийства. Истинското име на Хари е Хариет Уайлд. Тя преподава в продължение на 30 години в Тринити Дъблин колидж. Обича предмета си, но не одобрява, че студентите й предпочитат да се забавляват и да бягат от училище, харчейки парите на родителите си. Един ден тя си казва: „Приключих”. Хари е отегчена и докато преглежда досиетата на Чарли разкрива извършител на престъпление, но той не й вярва и не желае да се намесва в делата му. Впоследствие героинята ми и 15-годишният Фъргюс сами започват да разследват криминални деяния в града”, коментира Сиймур.

Звездите от д-р Куин Лечителката преди и сега

Неостаряващата Джейн Сиймур

Източник: tvsaga.com

Сподели