Джан Яман със солидарен жест към деца и предупреждение към феновете си

Джан Яман е истинска звезда в Италия, където живее от няколко месеца, но не само заради работата си като актьор.

Актьорът от “Свободен дух”, който ще гледаме отново от 20 ноември всеки уикенд от 10:30 до 14:00 часа по bTV Lady, заедно със своята фондация Can Yaman For Children събра средства за закупуване на по-топло легло и респиратор за отделението по детска неонатология в поликлиниката “Умберто I” в Рим. 

От друга страна, PR агенцията на Джан Яман беше принудена да пусне специално прессъобщение, адресирано до феновете му. Джан Яман, който се раздели с италианската репортерка Дилета Леота, продължава да работи по нов сериал в Италия “Виолетово като морето”, а следващата година ще започне да снима проекта “Сандокан”, който ще определи съдбата му като актьор.

PR агентът на актьора написа: “Все по-често Джан Яман открива почитателите си пред вратата на дома си. И не само това: често чукат на затворената врата, звънят по домофона през нощта, искат той да погледне през прозореца или да им изпрати поздрав. През това време, както знаете, Джан работи много и всяка сутрин трябва да става много рано, за да бъде на снимачната площадка, а вечерта обиконовено си стои у дома, за да учи сценария за другия ден и може би в 22 ч. той вече спи, за да е готов за работа на следващия ден. Представете си да се прибирате уморени от работа и да намирате някого на площадката пред дома, или да се будите от звука на домофона посред нощ и виковете на хората под прозореца. Всеки човек има право да защитава личния си живот и личното си пространство. Ако наистина уважавате Джан, трябва да го оставите да живее и работи спокойно.”

Сподели