Джан и Франческа се завръщат на снимачната площадка за втория сезон на „Виола“

Вече е ясно кога започва работата по втория сезон на хитовата криминална драма „Виола“. Звездите на поредицата Джан Яман и Франческа Чилеми ще се срещнат отново на снимачната площадка в Палермо през юни, за да продължат вълнуващата история на решителния инспектор Франческо Демир и изкусителната разследваща журналистка Виола Витале.

По план снимките трябва да продължат шест месеца. Премиерата на новия сезон се очаква в италианския ефир в края на годината. Подобно на първия, той ще се състои от 12 епизода с продължителност 50 минути.

Медиите в апенинската държава вече усилено гадаят каква ще е съдбата на обичаните от публиката герои. Лука Бернабей – сценарист и продуцент на проекта, подсказа на нетърпеливите зрители, че е оставил малка „улика“ в една от вече излъчените сцени на поредицата. По думите му в кадрите с изрезки от вестници, които Виола разглежда, се крие ключ за разгадаването на мистерията, свързана с произхода й. Бернабей не изключва възможността успешният сериал да бъде продължен и с трети сезон, ако интересът към него е все така висок.

А той определено не стихва. От 1 март тази година криминалната сага е достъпна в „Нетфликс“ и само за няколко седмици се нарежда сред първите пет най-гледани продукции на дигиталната платформа в Италия. Междувременно атрактивната Чилеми представи лично „Виола“ на филмовия фестивал в Лос Анджелис, а Яман бе поканен да присъства като специален гост на 171-вото честване на празника на италианската полиция, което се състоя на 12 април.

Едва ли за някого има съмнение, че именно магнетичното партньорство между Джан и Франческа стои в основата на грандиозния успех на поредицата. Любопитно е да се отбележи, че двамата не за пръв път имат възможността да работят заедно. През 2021 г. Джан получава покана да се появи като гост-звезда в епизод от успешния сериал „Бог да ни е на помощ“. С Чилеми, която изпълнява една от главните роли в проекта, имат емблематична сцена. Яман влиза в образа на сексапилен барман, който поставя под сериозни съмнения намерението на Азура (героинята на Чилеми) да загърби дизайнерската си кариера, за да стане монахиня.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актрисата се изказва ласкаво за своя колега и отдава популярността на „Виола“ именно на неговото участие и старанието, с което е подходил към поверения му персонаж. „С Джан сме много близки и непрекъснато се подкрепяхме по време на съвместната ни работа. Той се справяше невероятно добре с репликите си, не допусна нито една грешка. Понякога дори италианските артисти не успяват да се придържат толкова стриктно към написаното в сценария“, откровена е Чилеми.

Въпреки категоричните уверения и на двамата известни актьори, че ги свързва единствено прекрасно приятелство, и турските, и италианските медии не пропускат възможност да им препишат романс извън снимачната площадка. Упоритите слухове обаче така и не получават потвърждение, а според последните публикации в лайфстайл изданията настоящата любима на Джан е телевизионната водеща Ева Джини.

Преди да се завърне на снимачната площадка Яман е изцяло посветен на най-новата си благотворителна инициатива, озаглавена „Да разбием стената“. Кампанията е насочена към младежи, изпаднали в депресия след травмиращи събития. Част от събраните средства ще подпомогнат и деца от районите, засегнати от земетресенията в Турция.

Източник: tvsaga.com

Сподели