Джансу Дере: Отново бих работила с Кенан Имирзалъолу

Атрактивната турска актриса Джансу Дере беше избрана за рекламно лице на популярна козметична марка като според публикации в турската преса е получила рекордно висок хонорар в размер на 10 млн. турски лири или около 850 000 лева.

Дере прикова вниманието на фоторепортерите с изящния си тоалет и направи кратък коментар относно бъдещите си професионални ангажименти. Последният телевизионен проект на Джансу е излъчваната у нас сага “Мрежа от лъжи” (2022), в който тя пресъздава образа на лекарката Асия. Актрисата няма участие в сериал в настоящия телевизионен сезон и по всичко изглежда, че тя не планира да се завърне на малкия екран.

“Не съм попаднала на сценарий, който да ме развълнува. Прочетох доста синопсиси, но не почувствах нищо”, коментира тя. Попитана дали би искала да осъществи нов проект с Кенан Имирзалъолу, с когото си партнират в “Езел”, тя отговаря: “Да, разбира се, но за момента няма такъв проект на хоризонта”.

Актрисата признава, че все още не е имала възможност да гледа лентата “Последно повикване за Истанбул” с Берен Саат и Къванч Татлъту в главните роли, който предизвика фурор и бързо зае едно от челните места на дигиталната платформа “Нетфликс” по гледаемост сред потребителите по цял свят. “Ще го гледам при първа възможност”, обещава тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели