Дениз Чакър се омъжи – Вестник TV Сага

Звездата на турското кино Дениз Чакър се омъжи за дългогодишния си любим Билгехан Байкал. Брачната церемония, която се състоя пред над 200 гости, бе извършена лично от кмета на престижния истанбулски квартал „Шишли“ – Муамер Кескин.

Популярната актриса и певица Зухал Олджай (Сюрея от „Висше общество“), която запознава двойката преди няколко години, стана техен брачен свидетел. „Много съм щастлива, че им помогнах да се срещнат. Това е може би най-хубавото нещо, което съм правила в живота си“, заяви Олджай в своята емоционална реч пред присъстващите, сред които бяха и много други колеги на Чакър.

Дениз и любимият й

Бракът е първи за 41-а годишната актриса, чийто бурен личен живот от години медиите в южната ни съседка отразяват.

Избраникът й е роден през 1975-а година в Истанбул и по професия е компютърен специалист и бизнесмен. Следвал е в Мейн, Германия и Великобритания, притежава докторска степен в специалност „Икономика на Европейския съюз“ от университета „Мармара“. Членува във фондация за изследване на социалната, икономическата и политическата система в страната и в асоциацията към футболен клуб „Галатасарай“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Звездата на Дениз Чакър изгрява с ролята на Ферхунде в рейтинговата семейна поредица „Листопад“ (2006 – 2010). На снимачната площадка тя започва романтична връзка с екранния си партньор Нихат Алтънкая, но скоро двамата слагат край на своите отношения. Тя намира утеха в прегръдките на актьора Али Ил, а няколко месеца по-късно изживява кратък романс с колегата си Фърат Дорулолу.

Дениз Чакър
Дениз Чакър

По време на снимките на излъчваната у нас сага „Ифет“ (2011) Дениз се влюбва в Ибрахим Челиккол. И тази връзка обаче не продължава дълго. През 2015-а година, докато работи в криминалната поредица „Без бандити светът е невъзможен“ Чакър започва романс с Октай Кайнарджа, а година по-късно двамата обявяват своята раздяла.

Последната изява пред камера за опитната актриса до момента е през 2022 г., когато изпълнява главна роля в драматичната поредица „Истинска свобода“.

Източник: tvsaga.com

Сподели