Демет Йоздемир се развежда след 8-месечен брак

Популярната светска двойка Демет Йоздемир и Оузхан Коч шокира почитателите си с новината, че е взела решение да се разведе едва осем месеца след пищната си сватбена церемония. Демет и Оузхан споделиха общо изявление в социалните мрежи, с което потвърдиха циркулиращите от седмици слухове, че са пред развод.

„Не успяхме да изградим брачния си съюз по начина, по който искахме, и затова решихме да го прекратим. Ще направим всичко възможно да преминем през процеса на раздяла по възможно най-деликатния начин, за да не огорчаваме своите близки. Затова молим представителите на медиите да подходят с разбиране и уважение към личния ни живот“, заявяват известните артисти.

Очаква се Демет да подаде молба за развод в следващите дни, за да не попречи на премиерата на новия филм с участието на съпруга й. Според публикациите в турските медии тя вече се е изнесла от общия им дом и е отседнала в хотел в азиатската част на Истанбул, където се провеждат снимките на драматичния сериал „Казвам се Фара“, в който изпълнява главна роля.

Йоздемир и Коч се ожениха през август миналата година на бляскава церемония в луксозния хотел „Сариер“ в Истанбул, на която присъстваха голяма част от популярните лица на турската киноиндустрия.

Източник: tvsaga.com

Сподели