Даахан Кюлегеч се ожени – Вестник TV Сага

44-годишният актьор Даахан Кюлегеч, познат на българските зрители от сериалите „Мечтатели“, „Сезонът на черешите“ и „Любов извън закона“, сключи брак със своята дългогодишна любима Туба Айташ. Сватбената церемония на двойката беше в тесен семеен кръг точно както и годежът й през октомври миналата година.

Даахан
Влюбените официализираха връзката си със скромна церемония в присъствието само на най-близките си и споделиха щастливата новина със снимки в социалните мрежи

Преди месец Даахан и Туба отбелязаха седем години от началото на романса си. Двамата предпочитат да изживяват любовта си далеко от светлините на прожекторите и рядко присъстват в медийното пространство.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Даахан е наследник на уважаваната в актьорските среди фамилия Ербулак. Дядо му е известният театрален артист Алтан Ербулак, а майка му Айше Ербулак също е успешна актриса и писателка. Леля му Севинч Ербулак е позната у нас с ролите си в сериалите „Свободен дух“, „Стая 309“ и „Любов назаем“.

Кюлегеч завършва турски език и литература в Истанбулския университет и започва професионалната си кариера още като студент. Той се оказва достоен представител на именитата си фамилия и бързо се утвърждава като талантлив и многолик артист. През 2013 г. Кюлегеч участва в телевизионното състезание Survivor, което се провежда в Панама и остава в състезанието цели 12 седмици.

В момента той е част от актьорския състав на военната драма „Деветият син“ с участието и на талантливия Кубилай Ака.

Източник: tvsaga.com

Сподели