Гладиаторите Гатьо и Цветелин стават част от племето на Амазонките

Двама от лидерите на Гладиаторите вече са част от племето на Амазонките. Командосът Пеньо Гатевски – Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха пленени от победителката в елиминационната битка тази седмица Виктория Йорданова.

Гладиаторите трябваше да платят висока цена след като заложиха на играч, който загуби кастинг битката. Мъжете от племето прогнозираха, че победата ще бъде за Камен Стоянов, един от най-добрите претенденти за участие за сезон 5. Той се изправи в дуел срещу шампиона от третия сезон на риалитито – олимпиеца Андрей Гридин. Гладиаторите подцениха Гридин, който спечели битката с огромна преднина и показа, че все още е непобедим на Арената. Така олимпиецът си осигури и място в сезон All Stars на “Игри на волята”.

Новите членове на Амазонките Гатьо и Цветелин понесоха тежко решението на Виктория да ги плени и да се състезават за женското племе. Преди важната териториална битка тя ще трябва да изравни силите като изпрати една от амазонките при Гладиаторите.

Как ще повлияе на играта разместването в племената и дали Амазонките най-накрая ще успеят да се измъкнат от кошмарните условия на Дивата река? Това предстои да разберем от развоя на териториалната битка в следващия епизод на екстремното риалити.

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 18 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Сподели