Гизем Караджа и Оузхан Коч в нов филм

Атрактивната актриса Гизем Караджа и певецът Оузхан Коч, съпругът на звездата Демет Йоздемир, са избрани за главните роли в лентата „Извинявам се“, чиято премиера ще бъде на 14-и април. Филмът ще бъде достъпен за потребителите на дигиталната платформа Disney Plus.

Сюжетът проследява живота на 30-годишният Енгин живее сам и работи като пазач на фар. Той има финансови проблеми, но се надява да ги разреши, след като узнава за смъртта на своя дядо, настанен в дом за възрастни хора. Енгин незабавно пристига, но попада в неочаквана ситуация. Неговият дядо се оказва жив и настоява той да поиска прошка от брат си Корай и бившата си годеница Мерве, чието сърце в миналото е разбил. Единственият изход за Енгин е да се подчини, което поставя началото на поредица от забавни ситуации.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Оузхан изпълнява ролята на Корай, а Гизем е ангажирана в образа на Мерве. Във филма участва още и актрисата Йелиз Куванджъ, която българската публика познава като Бахар от рейтинговата сага „Мрежа от лъжи“.

Плеяда от звезди присъстваха на официалната премиера на филма, а сред лицата, които се открояваха, бяха Хазал Субашъ, Бурджу Кара и Фърат Парлак, както и Умут Евирген.

Гизем Караджа и Оузхан Коч на премиерата

Източник: tvsaga.com

Сподели