“Врагът отблизо” – нов сериал от 19 юни по Diema Family

ЕКСКЛУЗИВНО: “Врагът отблизо” (Enemigo Intimo) тръгва по Diema Family!

Началото на латиноамериканската поредица ще бъде на 19 юни (понеделник).

Сериалът ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по Diema Family на мястото на “Лейди, историята на една роза”.

“Врагът отблизо” се оглавява от Фернанда Кастийо (“Фенката”), Раул Мендес и Матиас Новоа (“Доня Сандовал 2”).

Участват още Леонардо Даниел, Гийермо Кинтания, Рафаел Санчес Наваро, Диего Солдано, Ото Сирго, Алехандро Спейцер, Самади Сендехас, Мария дел Кармен Феликс, Майра Рохас, Валентина Акоста и др.

“Врагът отблизо” се състои от 113 епизода по 45 минути, събрани в два сезона и показани по Телемундо от февруари 2018 г. до септември 2020 г.

Историята:

10-годишният Алехандро (Раул Мендес) си играе със сестра си, която е почти на 4 г., когато родителите му са брутално убити от наемен убиец, татуиран на ръката, принадлежащ към един от мощните картели, нарушаващи мира в Мексико.

Сестра му е отвлечена, а сега 25 години по-късно, Алехандро Ферер е капитан Алехандро, както на галено му казват всички, които му се възхищават във федералната полиция, заради неговата жестока, а понякога брутална и прекомерна битка срещу наркокартелите.

На север от Мексико, на границата със САЩ, капитан Алехандро и неговите хора се сблъскват с наркотрафиканти, когато се опитват да пренесат наркотици през тунел в съседната държава. В кръстосания огън капитанът убива Колибрито, важен и ценен мъж на картела Мил Кумбрес, един от най-опасните и активни в района. Но това няма да бъде единственият удар, който ужасният картел получава в този ден.

На мили разстояние, на другия край на света, една жена на име Роксана Родилес (Фернанда Кастийо), от името на Федерико Монталво (Диего Солдано), президент на Атлантическа банка, прави важно дарение от милиони долари на Фондация “Анри Ногерс”, в полза на африканските деца и се опитва да приключи важна сделка за закупуване и продажба на диаманти с престижен бизнесмен с японско име.

Всичко обаче пропада, когато интерпол, дошъл тайно, следвайки дирите на парите, се опитва да я залови. След като е задържана и разпитана, Роксана влиза в затвора на Лас Дунас, пансион с почти уникални характеристики в цяло Мексико, в който едновременно се помещават, макар и в различни помещения, мъже и жени лишени от свобода, обвинени или осъдени за най-различни престъпления.

За капитан Алехандро никоя операция или удар срещу въпросните картели не е достатъчно и измисля рискован план: да внедри един от своите хора в затвора в Лас Дунас. Избраният се оказва Даниел Лаборде (Матиас Новоа) на 27 г., чиято задача ще бъде да спечели доверието на Роксана Родилес, да я накара да се влюби в него, да я обработи така, че да получи информация за картела.

Това, което капитан Алехандро не знае, е, че Даниел ще се влюби наистина в Роксана Родилес. Не само това, любовта между Даниел и Роксана, зародила се в тези неблагоприятни ситуации, ще застраши не само работата, планирана от Алехандро, но самото съществуване на картела Мил Кумбрес, живота на Даниел и на самата Роксана.

Жребият е хвърлен и да убиеш или да оставиш жив врага са само две страни на една и съща монета, когато става въпрос за толкова интимен враг.

Сподели