“Врагът отблизо” – брат и сестра се изправят във война на живот и смърт

Премиера

Diema Family

Сериал, Мексико

От 19 юни

Всеки делничен ден

От 20.00 часа

Сюжетът на високобюджетната мексиканска поредица „Врагът отблизо“ противопоставя капитан Алехандро Ферер и сестра му Аделаиде, които не подозират за роднинската връзка помежду им. Техните родители са убити по особено жесток начин от двама наемници от картела „Мил Кумбрес“. Аделаиде е отвлечена, а грижата за Алехандро е поета от комисар Леополдо Борхес.

25 години по-късно пътищата им отново се пресичат. Аделаида се представя под името Роксана Родилес, тя е годеница на Федерико Монталво, вицепрезидент на банка „Атлантика“ в Мексико. Роксана депозира суми в европейски банки от негово име, но привлича вниманието на агенти от ФБР и Интерпол. С помощта на довереник на Фередико напуска Цюрих, но е арестувана в имението му от Алехандро.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Алехандро вярва, че чрез Роксана ще разкрие самоличността на мафиотския бос с прякор Професора – престъпният гений и лидер на „Мил Кумбрес“. Роксана е изпратена в смесения затвор „Лас Дунас“ и Алехандро поверява на колегата си Даниел опасна мисия под прикритие. Даниел трябва да се представи за затворник и да спечели доверието на Роксана, за да узнае нейните тайни. Това, което Алехандро не очаква е, че Даниел и Роксана ще се влюбят един в друг.

Главните роли в сериала са поверени на прочутите мексикански актьори Раул Мендес („Наркос“) и Фернанда Кастийо. Образът на Даниел е поверен на атрактивния Матиас Новоа (Амадо – „Доня Сандовал“). Двата сезона на сериала се състоят от 113 епизода. Високобюджетната продукция е заснета в Цюрих, Швейцария, Мексико сити и САЩ.

Източник: tvsaga.com

Сподели