Вилма Елес очаква третото си дете

Атрактивната 36-годишна турска актриса Вилма Елес, която българската публика навярно си спомня в ролята на Каролина от семейната драма „Времето лети“, обяви в социалните мрежи, че отново очаква дете. Елес разкри, че е бременна в седмия месец и че със съпругът й – адвокат Мехмет Шах Челик, са нетърпели да посрещнат на бял свят първия си наследник. „Животът е любов. Толкова се вълнуваме, че семейството ни се увеличава“, коментира Вилма в социалната мрежа.

Тя и Мехмет се ожениха в края на 2022 г. на церемония в тесен кръг, която се проведе в Измир. Те размениха клетви за вечна вярност в присъствието на само 20 души. Това е втори брак за Елес, която през 2014-а година се омъжи за бизнесмена Ариф Керем Гьогюш. Плод на любовта им са 7-годишните близнаци Милат и Мелъди, които бяха почетни гости на втората сватба на прочутата си майка.

Вилма Елес с втория си съпруг и близнаците Милан и Мелоди

Скандал съпътства разводът на актрисата с първия й съпруг, с когото сключва религиозен брак пред имам. В края на 2018 г. в турските медии започват да се появяват слухове, че двамата са се разделили и Вилма потвърждава, че живеят отделно, но не са се развели, тъй като никога не са сключвали легален брак.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Тя обвинява Керем, че я е подвел с недвижимата собственост, която я е посъветвал да закупи, и завежда срещу него иск за издръжка на децата им според предварителния договор, който са подписали през декември 2014 г., който го задължава да изплаща месечна издръжка за всяко от децата в размер на 770 евро.

Елес не прекратява изявите си пред камера като последният сериал, излъчван у нас с нейно участие, е криминалната поредица „Опасни улици“, където изпълнява ролята на Надя.

Източник: tvsaga.com

Сподели