Вещиците развалят приказката на Яман и Сехер

В сериала „Наследство“ двете вещици най-накрая постигнаха своята цел! Докато Яман и Сехер прекарват като в приказка своя меден месец, планът на двете вещици най-сетне достигна до знанието на Яман. Зухал отива при тях с документите в ръка, за да развали цялата им приказка. Точно когато Яман започна да изразява чувствата си към Сехер, случващото се беше наистина раздразнително за зрителите. Яман беше съсипан от записите и видеото на Сехер и не искаше да вярва на всичко това. От една страна Яман все още обича Сехер, а от друга започва да я мрази.

Така че – какво ще се случи сега? Първо, можем да кажем, че вероятността те да се разведат е много малка. Защото попечителството над Юсуф може да бъде застрашено. От друга страна, Яман ще предпочете действията му да останат в сянка. Сехер няма да разбере защо Яман действа така и ще започне да се чуди!

Докато Сехер търси причина за поведението на Яман, той ще бъде разкъсван между сърцето си и това, което вижда. Но Яман ще следва своето сърце. Той ще разследва дали всичко е истина или лъжа. Разбира се, това лъжливо обвинение рано или късно ще излезе наяве. Но доверието между Яман и Сехер ще бъде сериозно разклатено.

–  

Сподели