Бюлент Шакрак и Джейда Дювенджи се развеждат

Уважаваният 45-годишен актьор, познат на българските зрители като амбициозния бизнесмен Кахраман от сагата „Дъщерята на посланика“, и дългогодишната му половинка Джейда Дювенджи (Бену в „1001 нощ“, Сузан в „Семейни тайни“ и Елиф в „Другите отчаяни съпруги“) са взели решение да прекратят брака си. Според публикациите в турските медии в продължение на месеци двойката безрезултатно е полагала усилия да изглади недоразуменията помежду си и да избегне развода. В крайна сметка те са се споразумели да запазят приятелските си отношение в името на своите деца.

Разводът ще е трети за Дювенджи и втори за Шакрак. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала „Законът на любовта“ (2014) и стават семейство година по-късно. Преди това Бюлент е женен за своята колежка Йозге Борак (Елиф в „Под липите“, Ейлюл в „Малки жени“, Бегюм в „Завинаги“). Джейда пък напуска първия си съпруг актьора Каан Гиргин заради системен физически тормоз, а с втория Емин Акгюн се разделя малко след раждането на дъщеря им Мелиса, която страда от детска церебрална парализа. След като свързва живота си с Джейда, Бюлент без колебание се превръща в баща за пример за момичето и активно подкрепя лечението му.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

През 2017 г. семейството на Дювенджи и Шакрак се увеличава с още един член. Ражда се синът им Окан Али, носещ името на най-добрия приятел на Бюлент – Окан Ялабък, когото българските зрители познават в образа на Ибрахим паша в историческата сага „Великолепният век“.

Бюлент, Джейда и децата им Мелиса и Окан Али

„Мелиса беше тази, която ме направи баща. Тя промени изцяло начина ми на живот, дори това как натискам педала на газта, докато шофирам. Мелиса е много специално дете и моята най-голяма слабост. Силата и упоритостта й са впечатляващи. Ако прекарате известно време с нея, след това ще се срамувате някога да твърдите, че сте изморени. Децата ми ме накараха искрено да обичам живота и да му се наслаждавам“, споделя Бюлент в свои интервюта. През последните дни той и братовчед му Еркан Колчак Кьостендил (Вартолу от „Ямата“) се отдадоха на пътешествие с каравана заедно със синовете си Окан Али и Марсел и често споделят свои снимки от ваканцията си в социалните мрежи.

Еркан Колчак Кьостендил и Бюлент Шакрак
Еркан Колчак Кьостендил и Бюлент Шакрак

Източник: tvsaga.com

Сподели