Бурак Йозчивит с яхта за 50 млн. турски лири

Една от най-обичаните звезди на турското кино Бурак Йозчивит се сдоби с луксозна 24-метрова яхта на стойност 50 млн. турски лири. Актьорът планира да използва новата си придобивка за семеен круиз със съпругата си Фахрие Евджен и двете им деца през летните месец, когато историческата суперпродукция с негово участие „Основателя Осман“ ще излезе в кратка ваканция.

Както се очакваше, рейтинговият проект, който вече четвърта година се радва на нестихващ зрителски интерес, ще бъде продължен и с пети сезон.

Бурак Йозчивит Фахрие Евджен
Бурак и Фахрие не пропускат повод да демонстрират романтичните си отношения

Преди три месеца Бурак и Фахрие посрещнаха на бял свят втория си син, когото нарекоха Керем. Двойката има и по-голямо момче – Каран, родено през 2019 г.

Наскоро известните артисти бяха забелязани от представители на медиите в елитния истанбулски квартал „Етилер“ и споделиха, че са напълно отдадени на грижите за своите наследници.

„Скоро ще започна да преглеждам сценарии за нови проекти, но за момента се опитвам да съсредоточа вниманието си единствено върху децата си. Мога да кажа, че и двамата се стараят да ме изморяват еднакво. Каран свикна с брат си много по-бързо, отколкото очаквахме“, отбеляза Евджен.

Непосредствено след раждането на Керем тя получи специален подарък от свой съпруг – луксозен джип на стойност 10 млн. турски лири.

Фахрие и Бурак се запознават по време на снимките на сериала „Чучулигата“ през 2013 г., но романсът им започва малко по-късно. През 2015 г. двамата работят заедно във филма „Любовта прилича на теб“, а две години след това сключват брак на приказна сватбена церемония край Босфора.

Почитатели на двойката продължават да се надяват, че един ден тя отново ще застане заедно пред камера. Нов съвместен проект на този етап изглежда малко вероятен, но според публикациите в турската преса съвсем скоро двамата ще се появят в рекламен видеоклип, за който ще получат общо 1 млн. долара или близо 19 млн. турски лири.

Източник: tvsaga.com

Сподели