“Братството” – нов сериал започва в България от 11 януари

Премиера!

Нова мексиканска поредица завладява българския ефир! Биографичният исторически сериал “Братството” (Rubirosa) стартира на 11 януари (вторник) по TV Nostalgia. Каналът се разпространява при всички по-големи оператори.

Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 18:00 до 20:00 ч., като ще бъдат показвани по две серии една след друга.

Повторения ще се предлагат на следващия делничен ден от 10:00 до 12:00 ч.

“Братството” се състои от 2 сезона, като първия съдържа 14 епизода, а втория – 12 (общо 26 серии).

TV Nostalgia ще излъчи и двата сезона на мексиканския хит, като финалът зрителите ще могат да проследят на 28 януари (четвъртък).

Главната роля в “Братството” е поверена на един от най-известните латиноамерикански актьори – колумбиеца Маноло Кардона, познат на българските зрители с превъплъщенията си в редица хитови поредици като “Марина”, “Огнена кръв”, “Крадец на сърца”, “Любов на скорост” и “Защо, по дяволите?”.

Централна роля в историческата сага има и Лудвика Палета – любимата Химена от “Приятелки и съпернички”. Зведният каст се допълва още от Маргарита Муньос (Исабела от “Горките родители на богатите деца”), Шалим Ортис (Франк от “Камериерка в Манхатън”) и др.

Сюжетът на “Братството” е вдъхновен от живота на доминиканеца Порфирио Рубироса, чиито политически, спортни и любовни приключения му създават истинска слава на легенда.

Дипломат и поддръжник на диктатора Рафаел Трухильо, Рубироса обикаля света между 1930-1960 г., като става свидетел или участва пряко във войни, революции, преврати и различни политически конспирации.

Голямата му страст са жените. Той е имал пет официални съпруги и десетки любовници, много от които са били известни актриси. Отлично е съчетавал забежките си, манията си към полото и състезателните коли.

Автор: Кирил Делев

Сподели