„Богатите също плачат” – от 18-и май в българския ефир

BTV Lady

Сериал, Мексико

От 18 май

От 18.30 часа

Всеки делничен ден

През 2022 г. мексиканската компания Телевиса решава да заснеме римейк на вечната класика „Богатите също плачат”. Българските зрители навярно все още си спомня с носталгия за версията от 1979 г. с Вероника Кастро и Гилермо Капетийо, която днес се нарежда сред трийсетте най-награждавани, най-превеждани и най-продавани телевизионни новели на всички времена. Автор на оригиналния сценарий е кубинската писателка Инес Родена – жена с огромен талант, който трогва публиката с истории като „Узурпаторката”, „Дива роза” и десетки други.

Главните роли в новата адаптация са поверени на звездите Клаудия Мартин и Себастиан Рули като сценаристите се придържат към оригиналния сюжет, но разкриват, че са направилии дребни промени. В центъра на сюжета е съдбата на бедната девойка Мариана (Клаудия Мартин), която по случайност спасява живота на бизнесмена Алберто Салватиера (Гилермо Гарсия Канту). В знак на благодарност той я отвежда в своето имение, където Мариана се запознава с Луис Алберто (Себастиан Рули).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Помежду им бързо се зараждат нежни чувства, но двамата трябва да преминат през многобройни изпитания, да преодолеят класовите си различия и да оцелеят сред редица предателства. Мариана, макар и вече щастливо омъжена за своя избраник, в един момент се оказва богата наследница, която не е предпазена от подлости, загуби и поражения. Всички заедно трябва да научат поредния урок и че „богатите също плачат”.

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ В ПЕРСПЕКТИВАТА НА ВРЕМЕТО

Източник: tvsaga.com

Сподели