Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой очакват дете

Звездната двойка Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой потвърди разпространяващите се от няколко седмици слухове, че очаква първото си дете. Актьорите бяха забелязани от представители на медиите в търговски център в Истанбул и официално съобщиха новината, че съвсем скоро ще станат родители.

Чааръ уточни, че е в третия месец от бременноста си, но с Берк все още не са узнали какъв ще е полът на бъдещето им дете. „Мечтаехме за това от дълго време. Берк прие новината с огромно вълнение, никога не съм го виждала толкова щастлив“, сподели актрисата. „Не знам как да опиша чувството, което изпитах. Дни наред не можех да сдържам радостта си. Все още не сме обсъждали имена за бебето, най-важното за нас е то да е здраво“, допълни Октай.

През септември 2022 г. Берк и Йълдъз сключиха брак на пищно тържество в квартал „Полонезкой”, разположен в азиатската част на Истанбул. Двамата се запознават през 2017 г. на снимачната площадка на сериала „Войник”. Започват връзка три години по-късно, тъй като по това време актьорът е женен. След бурен развод, придружен от скандали, Октай иска ръката на новата си любима на 2 февруари миналата година.

Талантливата 36-годишна Атиксой е позната у нас в образа на Берин, най-голямата дъщеря на Али и Джемиле, от рейтинговата семейна сага „Времето лети”. Берк, който наскоро навърши 41 години е най-известен за българската публика с ролята си на Чаатай от хитовата сага „Опасно изкушение”.

Съвсем скоро почитателите на актьора в България ще имат възможността да се срещнат с него на живо, тъй като той ще бъде специален гост на концерта на прочутата турска актриса Шевал Сам на 23 декември в зала 1 на НДК.

Източник: tvsaga.com

Сподели