Берк Атан се влюби в колежка

Атрактивният 31-годишен актьор Берк Атан, отлично познат на българската публика от сериалите „Слънчеви момичета“ и „Сълзи от рая“, афишира романтичните си отношения със своята привлекателна колежка Чаала Боз.

Двамата публикуваха снимка от съвместната си лятна почивка, която бързо превзе дневния ред на турските лайфстайл издания. Светските хроникьори в южната ни съседка не пропуснаха да отбележат, че Чаала е бивша любима на прочутия  певец Мурат Далкълъч, който е добър приятел на Атан.

Неотдавна Берк прекрати двегодишната си връзка с  известната инфлуенсърка Селин Язъджъолу, която бе съпътствана с множество скандали и раздели. Малко по-късно той бе уловен от папараци в компанията на актрисата Мелис Тюзюнгюч, но слуховете за афера между двамата не получиха официално потвърждение от актьорите.

Настоящата избраница на Берк се радва на все по-голяма популярност в своята родина след участието си в комедийната филмова лента „Без огледало“ с Толгахан Сайъшман в главната роля и в новата лятна поредица на канал TRT – „Който падне сам, не плаче“. Чаала е родена през 1999 г. в живописния град Балъкесир, Мармара. През изминалата година красавицата е поканена да участва в ревютата на световноизвестното модно събитие „Седмицата на модата в Ню Йорк“.

Чаала Боз
Чаала Боз

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От 2020 г. талантливият Берк Атан изпълнява главна роля в изключително нашумелия в родината му сериал „Планинско сърце“.

Източник: tvsaga.com

Сподели