Бергюзар Корел се завръща на снимачната площадка

Прочутата турска актриса Бергюзар Корел прие да изпълни главната роля във филмовата лента „10 секунди“, чиято подготовка вече е в ход. 40-годишната Корел и нейната по-млада колежка Биге Йонал ще се превъплътят в образите на учителка и майка в драматична история по сценарий на талантливия Ерди Ъшък, който работи и по новия сериал „Семейство“ с участието на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая. На режисьоркия стол застава една от най-успешните и награждавани турски режисьорки Джейлан Йозгюн Йозчелик.

Бергюзар се завръща на снимачната площадка, след като през 2021 г. роди дъщеря си Лейля. Преди да забременее за трети път тя изпълнява главната роля в романтичната лента „Любовта дава живот“ (2019 г.) в партньорство с Енгин Акюрек.

Бергюзар и Енгин
Бергюзар и Енгин на снимачната площадка на съвместния им проект

Скоро след поява на Лейля, Корел и дългогодишният й любим Халит Ергенч взеха решение да се установят в Лондон и да се завръщат в своята родина за професионалните си ангажименти. Звездната двойка, чиято любовна история започна на снимачната площадка на хитовия сериал, „1001 нощ”, сключи брак през 2009 г. и има и двама по-големи синове – Али и Каан.

Бергюзар и съпругът й са сред най-активните популярни личности, които подкрепят пострадалите от разрушителните земетресения в Турция през февруари. Преди дни тя стартира поредната си благотворителна кампания за закупуване на подаръци за деца в бедстващите региони за празника Рамадан.

Бергюзар и Халит
Бергюзар и Халит са една от най-обичаните светски двойки не само в Турция, но и извън пределите й

Сподели