Ачеля Топалолу с нов любим

Атрактивната блондинка Ачеля Топалолу и новият й избраник – известният диджей Емре Шенол, афишираха официално връзката си. Двамата позираха пред турските медии, хванати за ръце, потвърждавайки циркулиращите от известно време слухове, че имат любовна афера. Според разпространяваните информации двойката е заедно от около два месеца, но не е бързала да разкрие публично романтичните си отношения. Доскоро чаровната Топалолу бе в дългогодишна връзка със своя колега Кенан Аджар, с когото се влюбват по време на съвместното си участие в хитовата драматична сага „Мерием“.

Ачеля Топалолу и Емре Шенол вече не крият връзката си

36-годишната актриса става известна през 2014 г. с участието си в комедийния сериал „Булките бегълки“, но славата й на звезда на романтичните комедии се затвърждава през следващата година с образа на симпатичната компютърна специалистка Дефне в „Любов на инат“. По-паметливите български зрители може би си спомнят и епизодичното й участие в пети сезон на криминалната поредица „Опасни улици“ (2011) в ролята на Аху Гьозчю.

Освен с комедийните си превъплъщения Ачеля печели известност в турските медии и с любовните си отношения със своите екранни партньори. През 2015 г. тя успява да завладее сърцето на екранния си партньор в „Любов на инат“ – любимеца на дамите Джан Яман (Ферит – „Горчиво и сладко“, Джан – „Свободен дух“, Йозгюр – „Мистър Грешен“). Следващата й романтична авантюра е с комика Анъл Челик (Ердем – „Ягодова любов“,  Джей Джей – „Свободен дух“, Емре – „Мистър Грешен“). Малко по-късно по време на снимките на „Мерием“ в турската преса се появява новината, че Топалолу е „откраднала“ от колежката си в сериала Серенай Акташ (Бурджу) нейния любим Кенан Аджар, който изпълнява ролята на Гючлю. Журналистите твърдят, че Ачеля е била близка приятелка на Серенай, която гневно коментира новата връзка на бившия си партньор Кенан. Ачеля и по-младият с четири години Кенан известно време крият любовта си от фоторепортерите, но след година публикуват в интернет снимки от романтичната си ваканция в Мармарис.

Ачеля Топалолу
Ачеля Топалолу

През последните години Ачеля предпочита изявите в комедийни телевизионни предавания пред ролите в драматични поредици. Тя е сред създателите и емблематични лица на популярното в родината й „Шоу за усмивка и смях“, което се излъчва в ефира на канал Show TV.

Източник: tvsaga.com

Сподели