Аслъ Енвер стана майка на 39

39-годишната прочута турска актриса Аслъ Енвер и съпругът й – бизнесменът Беркин Гьокбудак посрещнаха на бял свят първородната си дъщеря в частна болница в Истанбул. Известните родители кръщават първото си дете с името Елай, което означава „висок“ и „силен“.

През декември м.г. Беркин и Аслъ се ожениха на церемония в тесен кръг като тогава се появиха и първите слухове в турската преса, че актрисата очаква дете. Новината по-късно беше потвърдена от самата Енвер, която помоли представителите на медиите да не й задават въпроси, свързани с бременността.

Последната публична изявява на Енвер беше преди месец, когато тя присъства на официалната премиера на най-новия сериал с нейно участие – „В търсене на рая“ за платформата Disney Plus, в който партнира на атрактивния Мехмет Гюнсюр.

Съпругът на Аслъ е известен бизнесмен, роден през 1983-а година. Завършва своето образование в департамента по „Индустриално инженерство” в престижния университет „Сабанджъ”. Притежава и магистърска степен в специалност „Маркетинг и комуникационен мениджмънт” от университета „Галатасарай”.

Аслъ и съпругът й

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Зад гърба си Енвер има един неуспешен брак със своя колега Биркан Сокулу. След развода им започва връзка с музиканта и актьор Мурат Боз, с когото се разделят през 2019-а година. Преди съдбовната среща с Беркин, Аслъ поддържа романтични отношения с бившия баскетболист Керем Тунджери. По време на една от последните си светски изяви актрисата е попитана от журналисти за романса й с Беркин. „Всичко между нас е прекрасно”, заявява в отговор тогава тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели