Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу прекратиха връзката си

Поредна раздяла в турския шоубизнес през последните дни. Звездната двойка Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу прекрати романтичните си отношения почти година, след като обяви връзката си.

Атрактивната актриса, позната на българските зрители с ролите си на Халиме султан от „Великолепният век: Кьосем“, Мерве от „Малки убийства“ и Мая от „Приказка за Бодрум“, и популюрният й колега, който у нас сме наблюдавали в образа на Озан от „Истанбулска приказка“, изненадващо прекъснаха следването си в социалната мрежа „Инстаграм“ и изтриха общите си снимки. Двамата афишираха официално любовта си през юли миналата година, споделяйки снимки от романтичната си ваканция в популярния крайбрежен град Чешме.

Според публикациите в турските медии причината за раздялата им е нежеланието на 37-годишния актьор да задълбочат отношенията си, като се оженят и създадат семейство.

Исмаил е известен в своята родина както с изпълненията си в хитовите сериали „Бял мак“, „Дете“, „Изумруденият феникс“ и „Затворник“, така и със скандалите около любовните му връзки. Той вече има два развода зад гърба си – с актрисата Вилдан Атасевер (Гюнеш от „Златната клетка“, Зюлял от „Млечният път“) и с инструкторката по танци Дуйгу Кая.

Вторият брак на Исмаил приключва с шумна раздяла, след като е уличен в изневяра с екранната му партньорка от драматичната поредица „Дете“ Мерве Чаъран, а Дуйгу обвинява публично актрисата, че е разрушила семейството й. Впоследствие любовта на Исмаил и Мерве се оказва краткотрайна и приключва след няколко месеца.

Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу
Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу

39-годишната Аслъхан от своя страна има дълга връзка с актьор Керем Купаджъ. Светските издания дори разгласяват новината, че двамата са се оженили на тайна церемония на яхта, след като в публичното пространство се появява снимка, на която носят халки. Аслъхан категорично отрича подобни твърдения, уверявайки, че фотографията е направена на шега. По-късно чаровната изпълнителка изживява и романс с водолаза Енгин Юнал.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

След участието си в криминалната драма „Малки убийства“ Аслъхан се отдалечава от снимачните площадки за известно време заради продължителни здравословни проблеми вследствие на пътен инцидент, преживян в младостта й. През 2020 г. актрисата се завръща на екран с участие като гост-звезда в популярния в Турция сериал „Червената стая“. През следващите две години тя изпълнява ключова роля в хитовия драматичен сериал „Апартаментът на невинните“ с Биркан Сокулу (Керим от „Песента на живота“).

Исмаил Хаджиолу в нов сериал

Източник: tvsaga.com

Сподели