Арнолд Шварценегер с първа телевизионна роля

Актьорът Арнолд Шварценегер ще участва в нов екшън-комедиен сериал. Поредицата „Истински лъжи“ ще бъде достъпна на стрийминг платформата „Нетфликс“. Шварценегер е и изпълнителен продуцент на проекта.

„Поредицата ще ви накара да се смеете – и то не само за два часа. Получавате цял сезон“, коментира Шварценегер.

Сюжетът на сериала проследява живота на баща и дъщеря, които откриват, че отношенията им от години са изградени върху лъжи. Всъщност всеки от тях е таен агент, който крие истината от семейството си.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Шварценегер изпълнява ролята на Люк Брунър, ветеран от ЦРУ. Точно преди да се пенсионира Брунър получава последна мисия под прикритие – спасяването на друг оперативен агент, който се оказва неговата дъщеря Ема (Моника Барбаро). Веднъж открили истината, двамата обединяват усилията, за да се предпазят от задаваща се опасност.

Арнолд с екранната му дъщеря

„Израснал съм с филмите на Арнолд Шварценегер. Редовно исках от баща ми пари, за да мога да закупя билети за кино и да гледам филми с негово участие. Затова създаването на първия телевизионен сериал с Арнолд е нещо невероятно вълнуващо за мен“, заявява Ник Сантора, продуцент на поредицата.

Премиерата на „Истински лъжи“ ще бъде на 25 май в Нетфликс.

Източник: tvsaga.com

Сподели