Аржентинската драма „Да обичаш, след като си обичал“ от 9-и юни по Diema Family

Драматичната поредица приковава вниманието на зрителите с необичайния си сюжет и паралелно действие в две времеви линии. Животът на Сантяго Алварадо и Ракел де Каплан се преобръща, когато научават, че съпрузите им Дамян и Каролина са претърпели пътен инцидент. Вследствие на катастрофата Дамян изпада в кома, а Каролина е в неизвестност.

Историята: Бизнесменът Дамян Каплан, собственик на компания „Нептун“, която притежава фабрика за морски деликатеси, както и верига ресторанти, се влюбва от пръв поглед в омъжената Каролина Фазио де Алварадо. От 20 години Дамян е женен за художничката Ракел и имат две деца – близнаците Федерико и Миа. Каролина също има стабилен брак със строителя Сантяго и има три деца – Николас, Лола и малкия Бенхамин.

Пътят на Дамян, Ракел, Каролина и Сантяго се пресичат в колежа, в който синовете им учат, когато между тях избухва физическа схватка. Четиримата се сприятеляват, а Дамян се възползва от всеки удобен случай, за да ухажва Каролина, която споделя романтичния му интерес. На зрителите е показано началото на тяхната любовна история в миналото, докато в настоящето техните законни партньори се опитват да разкрият истината за отношенията им и кой е отговорен за покушението, извършено над тях.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актьорите: Ролята на Дамян е поверена на прочутия аржентински артист Федерико Амадор, познат на българската публика в образа на Валтер в романтичната сага „Законът на любовта“ (2006). Елеонора Уекслер се превъплъщава в ролята на Каролина Фазио. Мариано Мартинес и Исабел Македо изпълняват персонажите на Сантяго и Ракел, които преоткриват любовта, след като са били предадени от половинките си.

Сериалът ще се излъчва всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по Diema Family.

Източник: tvsaga.com

Сподели