Арас Булут Ийнемли и Бусе Мерал започнаха връзка

Младите надежди на турското кино Арас Булут Ийнемли и Бусе Мерал започнаха връзка. Според информация в турската преса Бусе, която изпълнява една от водещите роли в сериала „Безпощаден“, и Арас са били запознати от общия им приятел Чаатай Улусой.

Двамата актьори все още не са афиширали романса си, но са били забелязани по време на съвместна почивка в Чешме.

Биге Йонал (Селин – „Почукай на вратата ми“, Лял – „Приказка за Бодрум“) беше помолена от журналисти да коментира новия романс на бившата си половинка, но тя деликатно отклонява въпроса.

арас булут ийнемли

В продължение на 7 години Арас и Биге са заедно като спорадично прекратяват и подновяват отношенията си. В медиите в южната ни съседка се спекулира, че окончателната им раздяла е настъпила след като Арас е отказал да сключат брак и създадат свое семейство.

Бусе вече очарова българските зрители в образа на Дамла от драматичната сага „Не пускай ръката ми“ (2019) и като Пелин в семейната поредица „Нашата история“ (2019).

След края на снимките на „Ямата“ в продължение на две години Арас се подготвя за ролята на Мустафа Кемал Ататюрк в едноименната историческа продукция. Сериалът е продуциран от американската платформа Disney + като според контракта той нямаше право да участва в други проекти. От компанията обаче отказаха да излъчат сериала и впоследствие от турските продуцентски компании започнаха преговори за откупване на авторските права с цел да уредят дистрибуцията в кино салоните в две части.

Скоро Ийнемли ще направи и дългоочакваното си завръщане на малкия екран в драматичната поредица „Гений“. Екранният му герой Девран е математически гений като все още не е известно коя актриса ще бъде избрана за негова партньорка.

Източник: tvsaga.com

Сподели