Ана Бренда Контрерас се сгоди

Звездата от поредицата „Непростимо“ Ана Бренда Контрерас обяви в социалните мрежи годежа си с бизнесмена Сакариас Мелхем. Двамата са заедно от три години, но се познават от по-дълго време.

Сакариас е роден в Тексас, САЩ, а бизнесът му е сферата на туризма. Той е брат на актрисата Даниела Мелхем, която е най-добрата приятелка на Ана. Преди малко повече от 6 години двамата стават кръстници на Мария Емилия, първородната дъщеря на Ана.

Ана Бренда и годеникът й

Тогава Ана има връзка с колегата си Иван Санчес, докато Сакариас е женен за Мирта Лопес. През септември 2018 г. Мирта умира и Мелхем остава сам да се грижи за двете им деца – Алекс Патрисио и Вивиана. След няколко години той и Ана Бренда започват дискретни романтични отношения.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

Зад гърба си Контрерас има един неуспешен брак с тореадора Алехандро Амая. През 2013-а година двамата се женят в Лас Вегас след едногодишна връзка. Планират и религиозна сватба, която отменят дни преди провеждането на церемонията. „Преминах през етап от живота си, който не беше никак лесен, и не го пожелавам на никого“, споделя Контрерас.

Контрерас е родена на 24 декември, 1986 г. в Макалън, Тексас. Дебютира в теленовелите през 2005 г. с ролята на Хуанита Санчес в „Прегради пред любовта“. Най-новият проект с нейно участие е историческата поредица „Графът: любов и чест“, в който партнира на прочутия си колега Фернандо Колунга. Сюжетът на сериала е вдъхновен от безсмъртното произведение на Александър Дюма – баща – „Граф Монте Кристо“.

Действието в поредицата се развива през 1930-а година в градчето Сан Хасинто, когато Алехандро Гайтан (Колунга) – беден и скромен селянин и богатата и непокорна Мариана се влюбват. Жозефина де Самбрано (Шантал Андере), мащехата на Мариана, и Херадо Вияреал (Серхио Сендел) ще превърнат красивата им история в истински ад.

Източник: tvsaga.com

Сподели