Алп Навруз и Съла Тюрколу афишираха връзката си

От седмици  в турската преса циркулират слухове, че звездите на турското кино Съла Тюрколу и Алп Навруз са започнали романтична връзка. Новината за романса им беше косвено потвърдена, след като двамата разпространиха в социалната мрежа снимка от рождения ден на общата им приятелка Шефкат Перкер. На фотографията Алп и Съла позират прегърнати, което затвърди спекулациите на светските хроникьори, че актьорите са заедно и романсът им продължава от месец.

Последната документирана връзка на Алп е с колежката му Айча Айшин Туран, а искрата на любовта им пламва на снимачната площадка на летния сериал „Приказка за острова“. Според публикации в медиите връзката им приключва през октовмри м.г. Като причина за раздялата им се посочваше предполагаема изневяра от страна на Навруз с девойка, с която тренира в боксова зала, разположена в търговския център в истанбулския квартал „Етилер“. Алп отрече медийните твърдения и дори заплаши да заведе дело за клевета.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Доскоро името на Съла беше свързвано с това на Доукан Гюнгьор, екранният й парнтьор в семейната драма „Боровинков шербет“. Актрисата остави без коментар спекулациите, че е започнала връзка с него. Излъчването на хитовия сериал, в който тя изпълнява главната роля, беше прекратено за 6 седмици след безпрецедентно решение от страна на Висшия съвет за радио и телевизия в Турция. След подновяването на снимките поредицата запази високия си рейтинг и е подновена за втори сезон.

Най-новият проект с участието на Алп е драматичният телевизионен филм „Сърдечна болка“, в който работи редом до Ирем Хелваджъолу (Нефес – „Ти разкажи, Черно, море“). Финалът на сериала беше излъчен на 13-и юни в Турция.

Източник: tvsaga.com

Сподели